Fri fragt ved køb over 499,-

Viser alle 6 resultater

Totex Aftershave

Aftershave bør altid være en del af ens barberingsrutine. Formålet med aftershave er at beskytte huden efter barbering, berolige huden og tilføre fugt. Uanset hvor forsigtig man er, så kan barbering være en hård omgang for huden. Så hvis man vil passe godt på sin hud i forbindelse med barbering, bør man altid bruge en god aftershave af høj kvalitet. Derfor har vi hos MoCosmetics valgt at forhandle de bedste Totex after shave, så du nemt og enkelt kan finde den bedste aftershave til din hud og barberingsrutine.

Når man kigger efter aftershave mænd, så vil man hurtigt se, at der er mange forskellige typer at vælge mellem. Der er eksempelvis after shave lotion eller klassisk barbersprit. Der er dem, der indeholder alkohol, og dem, der er baseret på naturlige ingredienser. Det er vigtigt, at du vælger en aftershave, der passer til din hud og rutine. Hvis du har særlig sensitiv hud, bør du eksempelvis undgå at vælge en aftershave med sprit i. Vi har gjort det nemmere for dig og samlet et udvalg af Totex aftershave, som alle er af høj kvalitet, men hvor du kan vælge den bedste løsning for dig.

Vores produkter

Blandt vores udvalg af aftershave, finder du både aftershave lotion og aftershave spray cologne. En aftershave lotion er en creme, der påføres efter barbering. Her kan du vælge mellem flere forskellige Totex aftershave lotions alt efter dine præferencer. En mild lotion kan være et godt valg af aftershave, hvis du har hudproblemer eller sensitiv hud. Den går ind og beskytter huden, forsegler porerne og hydrerer huden på en mild, beroligende og skånsom måde. Aftershave lotions kan både fås med og uden duft. Du kan også vælge en after shave spray cologne, som er en klassisk barbersprit til mænd. Den kan sprayes på huden efter barbering, hvor den effektivt dræber alle bakterier og forhindrer infektioner i huden. Samtidig fungerer den også som parfume med en duft af citrus.

Sådan bruger du after shave

Mange mænd barberer sig hver dag. Det er i den barbering, at aftershave kommer ind i billedet. Men hvad er aftershave egentlig, og hvorfor er det vigtigt at bruge? Aftershave bruges efter barbering, hvor det hjælper med at lukke porerne i huden og dermed beskytte mod infektioner. Barbering kan som bekendt give små sår og razor burns. De små åbninger i huden er et let offer for infektionsfremkaldende bakterier, der kan give hudproblemer af forskellig karakter. Dit badeværelse og barbergrej er nemlig fyldt med bakterier, der går direkte i huden. Derfor skal du altid sørge for at rense dit barberudstyr grundigt – og bruge en god aftershave.

Inden du barberer dig, bør du smøre huden med varmt vand og sæbe, da det vil åbne dine porer. Så kan du barbere dig effektivt. Det er dog vigtigt at lukke dem igen, så bakterierne ikke kommer ind i huden. Det er her, du påfører aftershave. Det indeholder såkaldte astringenter, der lukker porerne i huden. Derfor kan huden føles stram, efter man har brugt aftershave. Hvis du følger disse simple trin, er du sikker på, at du passer bedst muligt på din hud under og efter barbering.

Det er vigtig, at du vælger en god aftershave, som både beskytter din hud, men som også beroliger og fugter din hud. Hvis du har sensitiv hud eller hudproblemer, så vær særlig forsigtig i dit valg af aftershave. Hvis man bruger en aftershave med alkohol, så vil den være skrappere mod huden. Formålet er effektivt at dræbe bakterier, men det er der heldigvis andre ingredienser, der også kan. Vælg derfor en mildere aftershave uden alkohol, særligt hvis du har sensitiv hud.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping