Fri fragt ved køb over 499,-

Viser alle 6 resultater

Totex hair Conditioner

Conditioner eller balsam er en essentiel del af enhver sund hårplejerutine. Conditioner er et hårplejeprodukt, der beskytter dit hår ved at lukke hårstråene efter hårvask. Det hjælper med at holde på fugten og efterlader dit hår skinnende, blødt og glansfuldt. Hos MoCosmetics forhandler vi de bedste Totex conditioner til enhver hårtype, så du kan finde lige den conditioner, der passer til dit hår. Her kan du læse mere om vores produkter, samt hvordan du bruger balsam og beskytter dit hår bedst muligt.

Vores produkter

Conditioner og balsam er to ord for det samme produkt. Vi fører Totex balsam, da de er nogle af de bedste på markedet. Her på siden finder du et udvalg af balsam spray, også kaldet conditioner spray. Totex conditioner spray passer på dit hår, plejer og beskytter mod skade og slid. Den bedste effekt kommer af at vælge den bedste balsam til din hårtype. Du kan eksempelvis vælge balsam til tørt hår eller balsam til fedtet hår, alt efter din hårtype. Husk derudover at sætte dig ind i, hvordan du bedst bruger balsam til din type hår, så du får mest muligt ud af din conditioner.

Totex conditioner spray gør det nemt at tilføre conditioner til dit hår. Du kan nemlig bare spraye det i håret. Udover at beskytte og fugte dit hår, vil en conditioner spray også beskytte mod varme og forhindre elektrisk hår. Når du har tilført conditioner, vil dit hår være blødt, skinnende og klar til at blive stylet. Du skal dog stadig være opmærksom på hvor høj varme, du styler dit hår med, hvis du vil passe bedst muligt på det. Hvis du vælger Totex conditioner med keratin vil du give ekstra næring, da du tilfører håret mere af det opbyggende protein, keratin. Derfor er det et oplagt valg, hvis dit hår er slidt eller tørt. Du kan også overveje en Totex Conditioner Milk Therapy med nærende mælkeprotien.

Sådan bruger du balsam

Hvordan bruger man conditioner? Det kommer an på hvilken slags, man vælger. Det findes flere forskellige typer balsam. Den ene slags er en balsam, som du bruger i badet og skyller ud med vand efter nogle minutter. Når du har vasket og renset dit hår med shampoo, så er hårets skællag åbent og mere modtageligt over for slid. Derfor skal du bruge balsam efter shampoo. Hvad gør conditioner så? Det lukker skællaget og skaber et beskyttende lag rundt om hvert hårstrå. Derfor er conditioner en essentiel del af at beskytte og pleje dit hår.

Det er vigtigt, at du er omhyggelig med din hårvaskrutine. Tilfør balsam i lange, flydende bevægelser og undgå at smøre balsam i hovedbunden. Du behøver ikke bruge en stor mængde balsam, men blot en smule, der forsigtigt påføres ned gennem håret. Sørg for at have presset vandet ud af håret så godt som muligt, inden du bruger conditioner. Lad derefter produktet sidde i i nogle minutter, før du skyller efter med vand.

En anden type balsam er en leave-in conditioner, som du kan bruge efter, du har været bad. Denne type conditioner lader man sidde i håret, så den beskytter og nærer håret i løbet af dagen. Da en conditioner spray efterlades i håret, beskytter den altså også mod varme fra styling. Den bedste balsam er den, der passer til din hårplejerutine og hårtype. Det er dog altid vigtigt, at man vælger en balsam af god kvalitet med nærende og naturlige ingredienser. Derfor har vi valgt at føre Totex conditioner, så du får det bedste pleje til dit hår. Når du har brugt conditioner, vil du mærke, hvordan det beskyttende lag efterlader dit hår blødt og glansfuldt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping