Fri fragt ved køb over 499,-

Viser 1–6 af 11 resultater

Totex Shampoo

Shampoo er en af de vigtigste elementer for at holde håret sundt, stærkt og rent. For at pleje dit hår bedst muligt, skal du vælge en shampoo af god kvalitet, som passer til netop din hårtype. Derfor forhandler vi hos MoCosmetics et bredt udvalg af Totex shampoo til alle hårtyper. Totex er et højkvalitetsmærke, der har specialiseret sig i af udvikle naturlige hårplejeprodukter, der styrker, fugter og plejer hår og hovedbund. Se nærmere på vores udvalg af Totex shampoo for at finde den shampoo, som netop dit hår har brug for.

Vores produkter

Blandt vores produkter finder du Totex shampoo i mange variationer. De er nogle af de bedste shampoo, du finder på markedet. Vi fører et bredt udvalg, så du kan finde den shampoo, der passer til dit hår. Den bedste shampoo til tørt hår er nemlig ikke den bedste shampoo til olieret hår. Ligesom voluminøst, krøllet hår og langt, glat hår har brug for forskellig pleje. Alle Totex shampoo giver dit hår naturlig næring og pleje.

Shampoo med keratin er et godt valg, hvis dit hår har brug for en særlig, kærlig hånd. Dit hår består primært af keratin, som er et fiberdannede protein. Derfor vil Totex Shampoo Keratine tilføre ekstra protein, som vil genopbygge og styrke dit hår. Du vil få stærkere og mere fyldigt hår, som samtidig bliver blødt og skinnende. Keratinshampoo er særligt ideelt, hvis man har langt, glat hår.

Du kan også overveje Totex Argan Shampoo, som indeholder den næringsrige arganolie. Arganolie er en naturlig olie, som er særlig kendt for sine fugtgivende og nærende egenskaber. Derfor er shampoo med arganolie ideelt til tørt hår. En anden shampoo, der fungerer godt til tørt hår er Totex Shampoo Honey, som indeholder honning, der er særlig mild, antibakteriel og fugtgivende.

Hvis du er på udkig efter en shampoo, der gør hårvasken nem og effektiv, så kan du prøve en shampoo 2 i 1. Her kan du nemlig spare et trin, da shampoo 2 i 1 både fungerer som shampoo og balsam. Du vasker og blødgør håret på en gang og efterlader dit hår rent, plejet og nemt at rede ud.

Sådan vasker du dit hår

Når du har valgt den rigtige shampoo til dit hår, så er det vigtigt, at du også vasker dit hår på den bedste og mest skånsomme måde. Mange spørger sig selv; hvor meget shampoo skal jeg bruge? Skal jeg vaske mit hår med shampoo mere end en gang? Hvor ofte skal jeg vaske mit hår? Derfor har vi lavet en kort guide til, hvordan du kan vaske dit hår og få mest ud af din Totex Shampoo.

Det bedste, du kan gøre for dit hår, er at holde igen med hårvaskene. Hvis du kan nøjes med at vaske dit hår en til to gange om ugen, så er det ideelt. Hvis du er vant til at vaske dit hår ofte, vil du opleve, at det bliver hurtigt fedtet i starten. Dit hår vil dog vænne sig til færre hårvaske og blive mindre fedtet med tiden.

Når du vasker hår, bør du bruge shampoo af to omgange. Den første omgang skyller dit hår for snavs og produkter, mens anden omgang renser dit hår i dybden. Du vil se, at dine hårvaske holder meget længere, når du bruger shampoo to gange. Vælg en kvalitetsshampoo, der passer til din hårtype. Det vil gøre en stor forskel for både dit hårs sundhed og udseende. Sørg for altid at slutte af med en god balsam, der sørger for at lukke dit hår igen, så alle næringsstofferne bliver i håret. Samtidig efterlader balsam dit hår stærkt, blødt og glansfuldt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping