Fri fragt ved køb over 499,-
Previous
Previous Product Image

BaByliss Pro 4Artists Boost+ ChameleonFX Trimmer

1.400,00 kr.
Next

Andis ProFoil™ Lithium Titanium Foil Shaver Sort M. Stander

950,00 kr.
Next Product Image

BaByliss PRO 4Artists Boost+ Black & Red Trimmer

1.400,00 kr.

Præcision møder elegant design i den nye BaByliss Pro Boost+ FX trimmer. Dette avancerede værktøj kombinerer avanceret teknologi med en æstetisk appel, der sikrer en uovertruffen barberingsoplevelse.

Boost+ BlackFX-trimmeren bygger videre på succesen fra den populære Black SkeletonFX og leverer nu endnu hurtigere, kraftigere og længerevarende ydeevne, ideel til den professionelle, der kræver det bedste udstyr.

Design og Komfort: Boost+ trimmeren er designet med brugeren i fokus og har et ergonomisk design med et gummihåndtag med diamanttekstur, der sikrer et solidt greb. Det robuste metalhus garanterer desuden langvarig holdbarhed.

Avanceret Skæreteknologi: Udstyret med et 360° T-blad sikrer Boost+ en optimal barberingsoplevelse. Det nye DLC Deep-Tooth T-blad gør det let at håndtere selv det mest genstridige hår og skabe præcise konturer.

Motor og Batteri: Med en fornyet børsteløs motor, der leverer op til 7200 omdrejninger i minuttet, og et opgraderet 3300mAh Lithium Ion-batteri, garanterer Boost+ en imponerende driftstid på hele 4 timer.

Egenskaber:
– Professionel trådløs trimmer med mulighed for ledning
– 7200 omdrejninger i minuttet børsteløs motor
– 3300mAh batteri med 4 timers driftstid
– DLC Deep-Tooth T-blade
– 360° udsyn med åbent skærehoved
– Stilfuldt sort metalhus med diamanttekstureret gummihåndtag

Inkluderet Tilbehør: Oplader, Zero-Gap justeringsværktøj, Olie, Rengøringsbørste

Vedligeholdelse: For at sikre trimmerens optimale ydeevne, anbefales det at rengøre skærebladet regelmæssigt, anvende vedligeholdelsesspray og smøre med klippeolie.

Detaljer

Trimmelængde (mm): 0.1 mm, 0.9 mm, 0.4 mm, 0.6 mm, 1.3 mm, 0.8 mm, 1.4 mm, 1.8 mm, 1.9 mm, 1.0 mm, 1.2 mm, 0.3 mm, 0.5 mm
Mønster: Mønstret
Blade: Rustfrit Stål
Zero-gappes?: Ja
Trådløs: Ja
Batteritid: 240 min
Materiale: Rustfrit stål
Trust Badge Image

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping