Fri fragt ved køb over 499,-
Previous
Previous Product Image

Totex Bubble Gum Wax

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 58,00 kr..
Next

Totex Clay Wax

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 58,00 kr..
Next Product Image

Totex Wet Wax

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 58,00 kr..

Kategori:
Trust Badge Image

Beskrivelse

Totex Hair Styling Wet Wax 150 ml er specielt formuleret for imponerende stærkt hold og elegant høj glans.

Totex Wet Wax tillader den ønskede styling hele dagen med stærkt hold uden at klæbe. Voksen hjælper med at beskytte din frisure og er velegnet til både mænd og kvinder, idet den reducerer kruset hår og dermed hjælper med hårstyling.

Den kan bruges på tørt eller endda let fugtigt hår for at opnå den ønskede stil. Indeholder en blanding af ingredienser, der giver dig stærkt hold samt en elegant parfume, der holder din stil ser velplejet, velduftende og stylet ud hele dagen.

Totex Wet Wax giver en enorm glans og fleksibelt hold. En alkoholfri formel, der giver UV-beskyttelse og effektiv skadeskontrol.

Den giver kantkontrol og glat styling til knolde. Denne formel kan modstå at falde ud og brække, samtidig med at den øger styrken. Den unikke formel forbedrer håndterbarhed og elasticitet, hvilket minimerer mulig hårskade og brud.

Støtter håret let og kan genarbejdes i enhver stil efter behov. Totex Wet Wax er velegnet til professionel brug og er certificeret til brug af frisører og barberer, og det er en af de mest foretrukne produkter blandt frisører for at opnå det professionelle touch.

Påfør en mængde på størrelse med en 10-pence på håndfladerne, gnid hænderne sammen for at varme produktet op. Påfør i håret og style som ønsket. Tilføj mere produkt efter behov. Brug fingerspidserne til at skabe detaljer og tekstur.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping